söndag 8 mars 2009

Recension - Rockstar ate my hamster(Amiga)



Har du någonsin haft en dröm om att vara manager till ett rockband och att regissera musikvideos med exploderande gnagare? Keep on reading.

Rockstar ate my hamster är något så unikt som en rockbands simulator. Spelet kom ut först 1988 till en rad format(spectrum,C64 och Amiga).  Syftet är att man under ett års tid skall sätta samman en grupp med musiker och uppnå minst 4 guldplattor. Det finns en lång och inspirerande lista med parodier på framstående musiker såsom Wacko Jacko, Bruce Springbean, Maradona, String, Tina Turnoff och Ozzy Asbeen. Spelets spitting image inspirerade sjuka humor är hela behållningen. Genom rätt val av mediestunts och musikvideos bygger man myten om sin grupp som leder till framgång och berömmelse. All publicitet är god publicitet och att hamna på löpsedlarna med titeln " A rockstar ate my hamster" är en tydlig framgångsfaktor.
Det finns en hög garant för åtskilliga skratt under spelandet och bara att höra hur det låter med giggandet när bandet är nykläckt och oerfaret är jävligt roligt.
Som klassiker betraktat så är Rockstar Ate my Hamster definitivt värt att titta närmare på

Spelet kan nedladdas och köras i browsern direkt från
http://www.classic-pc-games.com/amiga/games/rockstar_ate_my_hamster.html






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar